dilluns, 2 d’octubre del 2017

IMPORTANT: Comunicat Aturada General 03/10/17


A TOTES LES FAMÍLIES DE L'INSTITUT BADALONA VII

AL CONSELL ESCOLAR DE L'INSTITUT BADALONA VII

AL CONSELL DE DELEGATS DE L'INSTITUT BADALONA VII

Bon dia,

Com a associació de famílies del nostre institut, com a membres de la comunitat educativa de Badalona i com a entitat federada a FaPaC, fem pública la nostra absoluta indignació i repulsa davant la vulneració de drets a què van ser sotmesos ahir els ciutadans de Catalunya.

Expressem la solidaritat i l'afecte a totes les persones ferides; felicitem la comunitat educativa de la nostra ciutat per la seva actuació exemplar al llarg de tot el cap de setmana passat; i demanem a les forces polítiques i socials de l'Estat Espanyol i d'Europa que garanteixin els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania.

I, en resposta a la crida de la Taula per la Democràcia, ens adherim a l'aturada general a Catalunya, convocada per a demà, dimarts 3 d'octubre.

Cordialment,

Junta AMPA B7

AMPA Institut Badalona VII
Ausiàs Marc, 86. 08912 Badalona
Tel. 93 397 85 11
ampab7@gmail.com

Facebook de l'AMPA B7
Blog de l'AMPA B7
Web de l'Institut B7

El present document és confidencial. La informació continguda en el mateix va adreçada als destinataris indicats, i qualsevol ús de la mateixa per tercers pot ser il•legal. Si ha rebut aquest missatge per error, preguem ens ho comuniqui per correu electrònic o per telèfon al número indicat.
Abans d'imprimir aquest missatge, pensi si és realment necessari fer-ho.


Libre de virus. www.avast.com