dimecres, 18 d’octubre del 2017

BUTLLETÍ D'EDUCACIÓ

e-clip Butlletí d'Educació
4. 2a quinzena d'octubre de 2017

Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense.
Ovidi Montllor



1a Trobada del CIB
El dimecres 18 d'octubre, a les 17.30 h, al Centre Cultural El Carme,  es farà la 1a Trobada dels nois i noies representants de tots els centres que en formaran part aquest curs. En aquesta Trobada s'acollirà als nous representants, es prepararà l'ordre del dia del primer Plenari del CIB (15 de nov) i les activitats a l'entorn del Dia dels Drets dels Infants (20 de nov).
+INFO
Plenari del CEM
El dijous 19 d'octubre es farà el 1r Plenari del CEM d'aquest curs, a les 17.30 h, a la sala d'actes del Viver.
Aquest és l'ordre del dia de la sessió: 1.Aprovació de l'acta del darrer Plenari.
2.Ratificació de baixes i altes del Plenari i de la Comissió Permanent.
3.Ratificació de la proposta de calendari dels plenaris d'aquest curs.
4.Informació sobre la preinscripció i matrícula escolar del curs 2017-18
5.Informació del Grup de Treball de Camins Escolars del Consell Municipal de Mobilitat.
6.Proposta de creació d'una comissió sobre menjadors escolars.
7.Informació d'activitats de dinamització educativa.
8.Altres informacions. Precs i preguntes.  

A-PLEC
Els dies 20, 21 i 22 d'octubre es faran les Jornades A-PLEC, a l'escola Jungfrau.
Inscripció oberta
+INFO
Programa de formació de famílies 2017-18
El dimecres 25 d'octubre, a les 17:30 h, a la sala d'actes del Viver, es farà la reunió de presentació dels eixos d'actuació del Programa de formació de famílies 2017-18. A partir d'això totes les AMPA d'escoles bressol, d'educació especial, infantil, primària i secundària de la ciutat podran fer propostes per concretar les activitats formatives adreçades a mares, pares i famílies que es duran a terme al llarg d'aquest curs, algunes d'elles amb la col·laboració de FAMPAS
+INFO

Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet
El dijous 26 d'octubre, pel matí, es farà la 3a trobada de la Xarxa Escola Nova 21 (XEN21) de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet, que va iniciar el seu funcionament el curs passat. La XEN21 de BDN i SCG està formada per aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Badalona VII, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lestonnac, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l'Assumpció, Primavera, Salvador Espriu i SI Badalona.
+INFO
Camí Amic. Xarxa de camins escolars de Badalona
El dijous 26 d'octubre, a les 18 h, a la 3a planta del Viver, es farà la reunió del Grup de treball de Camins escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic. En aquesta reunió es valorarà la posada en marxa del primer Camí amic del Parc (escoles A. Martorell i L. Anglada) i es concretaran a quines zones i escoles de Badalona que ho hagin proposat, es podrà iniciar un procés compartit intercentres de creació de nous camins amics al llarg d'aquest curs.
Controles?
Exposició, adreçada als adolescents, als joves i a les seves famílies. sobre la prevenció de les drogodependències i conductes de risc, amb l'objectiu de facilitar informació i sensibilitzar a la població; evitar o retardar l'edat d'inici del consum, així com treballar els factors de protecció per prevenir el consum i per promoure actituds responsables i saludables.
Lloc: Espai Jove Supernova (Av. Catalunya, 50)
Dates: del 27 d'octubre al 4 de desembre de 2017
Horari: matins i tardes
Contacte i inscripció: Badiu Jove 93 483 29 34 i Departament de Joventut de l'Ajuntament de Badalona 93 483 26 77
Mostra de Teatre de secundària 2018
El dijous 2 de novembre, a les 18 h, al Teatre Zorrilla, es farà la reunió de constitució de la comissió organitzadora de la Mostra de Teatre de secundària 2018, formada per tots els centres que hi vulguin participar, l'Associació Amics del Teatre Zorrila, Badalona Cultura i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.
+INFO
La nostra escola
Continua l'emissió del programa de Televisió de Badalona que mostra el treball fet pels nois i noies dels centres que van participar en el projecte el curs passat.
+INFO
Badalona ciutat educadora
L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO

Comparteix l'e-clip!

Facebook Twitter Correu electrònic

Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat






This email was sent to servei_educacio@badalona.cat

AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain

----

AMPA Institut Badalona VII
Ausiàs Marc, 86. 08912 Badalona
Tel. 93 397 85 11
ampab7@gmail.com

Facebook de l'AMPA B7
Blog de l'AMPA B7
Web de l'Institut B7

El present document és confidencial. La informació continguda en el mateix va adreçada als destinataris indicats, i qualsevol ús de la mateixa per tercers pot ser il•legal. Si ha rebut aquest missatge per error, preguem ens ho comuniqui per correu electrònic o per telèfon al número indicat.
Abans d'imprimir aquest missatge, pensi si és realment necessari fer-ho.


Libre de virus. www.avast.com