divendres, 6 d’octubre del 2017

SETMANARI DE LA FAPAC 05-10-2017: Amb totes les famílies, defensa de la democràcia, formacions AMPA, i més!



EL SETMANARI DE LA FAPAC
5 d'octubre de 2017

Sisplau, reenvieu aquest correu a totes les famílies
associades a la vostra AMPA. Compartim la informació!
View this email in your browser
LA FAPAC, AMB TOTES LES FAMÍLIES  
La FaPaC ha volgut deixar clar aquests dies que està al costat de totes les famílies i respecta la diversitat d'opinions i posicionaments com a entitat plural que som. La federació recorda que no podem estigmatitzar els infants i joves, sigui pel motiu que sigui, ni promoure la confrontació. Més informació.
DEFENSA DE LA DEMOCRÀCIA  





Com a membre de la
Taula per la Democràcia, la FaPaC ha fet una crida aquesta setmana a les AMPA a sumar-se a l'"Aturada de país", de dimarts 3 d'octubre a tot Catalunya. D'aquesta manera, i respectant totes les veus, hem volgut condemnar qualsevol acció que atempti contra els drets humans i fonamentals. 
REBUIG A LA VIOLÈNCIA  






La presidenta de la FaPaC, Montse Conejo, ha estat una de les persones encarregades de llegir el comunicat de rebuig a la violència en el marc de la concentració convocada a la plaça Universitat de Barcelona, un dels punts reivindicatius i més multitudinaris de la jornada. 
TOTS ELS RECURSOS, EN UN SOL CLIC
Teniu dubtes a la vostra AMPA sobre aspectes organitzatius, legals o fiscals? Coneixeu les darreres novetats en protecció de dades? Teniu present quins són els principals documents que heu de conèixer com a associació? Al nostre web mantenim actualitzat un espai dirigit a les AMPA per resoldre els vostres dubtes i apropar-vos tota la informació que us pot ser d'utilitat. No perdeu detall! Més informació
FORMACIÓ A LES AMPA  






Ja us podeu inscriure en algunes de les activitats formatives que tenim programades. Són gratuïtes per a les AMPA federades. Podreu millorar la tasca associativa de la vostra AMPA i també les vostres habilitats educatives com a mares i pares.
Consulteu les formacions i inscriviu-vos-hi!
LLEGIM EN FAMÍLIA  






Encara no formeu part del nostre club "Llibre de família"? No us ho penseu. Tenim programades diferents lectures per compartir-les amb altres famílies, opinar, intercanviar comentaris...Pares i mares reflexionem junts sobre temes que ens preocupen gaudint dels llibres. Una manera diferent de participar en l'educació dels nostres fills/es.
LES NOVES TECNOLOGIES: UN REPTE PER ALS PARES 
Teniu fills adolescents? Sabeu l'ús que en fan del mòbil, la tauleta o el portàtil? Esteu perduts sobre com heu d'educar els fills en aquest àmbit? Les noves tecnologies estan presents a ben bé totes les llars, han suposat una gran oportunitat, però comporten uns riscos a tenir en compte, especialment quan parlem d'educació. Us recomanem una lectura al reportatge del diari ARA que tracta aquest tema en profunditat. Més informació