dilluns, 19 de març del 2018

Dimarts 20 de març, a les 18.00h
US ESPEREM 
a la Plaça Sant Jaume de Barcelona
PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L'ESCOLA PÚBLICA

AMPA i famílies, us convidem a l'acte que farem el proper dimarts per presentar la nostra campanya. Ho farem al carrer i presentarem un vídeo molt especial. Comptarem amb diversos convidats que ens faran costat i amb actuacions musicals.
L'administració no fa cap gest per promocionar l'escola pública, nosaltres sí!
Totes i tots hi esteu convidats! No hi falteu.
Farem gresca i reivindicació!
Descarregueu el cartell i feu-lo córrer!
AVUI 15 DE MARÇ: ÚLTIM DIA PER PARTICIPAR-HI
LA VOSTRA AMPA POT SER LA GUANYADORA D'AQUESTA EDICIÓ
Entreu al FORMULARI DE PARTICIPACIÓ
Gràcies a totes les AMPA que ja ens heu enviat el vostre projecte. Encara no ho heu fet? Vinga, només resten poques hores perquè es tanqui el termini de participació. Val la pena. Les AMPA som una peça clau i aquesta és una bona forma de fer-ho palès.
SORTIM AL CARRER PER DEFENSAR L'ESCOLA CATALANA
El proper dissabte 17 de març farem visible el nostre suport al model educatiu i defensarem en bloc l'escola pública lliure de retallades, agressions i subvencions a la privada. Sortirem sota el lema “L’escola catalana, democràtica i cohesionadora no té por”. No hi falteu!
NO VOLEM L'EXÈRCIT A L'EDUCACIÓ
Un any més, la FaPaC ha mostrat el seu suport a la campanya Desmilitaritzem l'Educació que, en roda de premsa, va mostrar el seu rebuig a què l'exèrcit torni a estar present al Saló de l'Ensenyament de Barcelona. La demanda és clara: assolir un món on la despesa militar es destini a despesa social, on s'eduqui per generar pensament crític envers el sistema actual. Més informació
XERRADA PER LA PÚBLICA A SANT VICENÇ DELS HORTS
La FaPaC organitza la xerrada "Anem a l'escola", el proper dimarts, 3 d’abril, a les 18.30h, a la Biblioteca Les Voltes (c/Carrer Nou, 1-9) de Sant Vicenç dels Horts per animar les famílies a matricular a l'escola pública. La jornada forma part de la campanya de la federació per promocionar la pública i posar de relleu els seus valors.
COM HA ANAT EL BOICOT A LES PROVES EXTERNES?
Demà divendres acaben les proves diagnòstiques a 3r de primària. Com ha estat la vostra experiència? Heu fet alguna mena d'acció de rebuig a les proves? Els vostres fills i filles les han realitzat o han fet boicot? Expliqueu-nos coses, envieu-nos imatges, tot allò que considereu a: comunicacio2@fapac.cat En farem difusió! Més informació

Espai web CAMPANYA FAPAC BOICOT PROVES EXTERNES
LES AMPA D'ESCOLES PÚBLIQUES D'IGUALADA 
PROMOCIONEN  
Les AMPA de les cinc escoles públiques d'Igualada -Dolors Martí, Emili Vallès, Gabriel Castellà, García Fossas i Ramon Castelltort- han fet un video per reivindicar-se i promocionar els centres públics. Dissabte 17 de març organitzen a les 12 del migdia a l'Espai Cívic Centre la xerrada: "Descobreix l'escola pública: com funciona, què fan, com ho fan, projectes i objectius", destinada especialment a les famílies que han de realitzar enguany la preinscripció a P3. Vegeu la prèvia del video.
CONTES ALS MUSEUS PER A LES FAMÍLIES

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Marítim, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Museu del Disseny presenten el programa Contes als museus per a nenes rebels que permet als més petits conèixer la història de dones vinculades amb la temàtica de cada museu. Activitat adreçada al públic familiar durant cinc dissabtes del 10 de març al 14 d’abril  Més informació. 
NOVA EDICIÓ CAMPANYA 
POSA'T LA GORRA

Un any més torna aquesta campanya per sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. Aquesta any se celebra la 16a edició i la trobada serà a l'espai de PortAventura Park, el proper dissabte 12 de maig. Hi hauran tallers i activitats diverses, en una jornada lúdica i de sensibilització. No us la perdeu! Més informació.

 
AGENDA
ASSEMBLEA TERRITORIAL FAPAC
MARESME-VALLÈS ORIENTAL
Dissabte 7 d'abril, a Premià de Mar 


Fòrum internacional sobre autisme
"Després de la infància. Autisme i política"
Dia: Dissabte 7 d'abril 2018
Hora: 11.30 a 20h
Lloc: Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona)


Xerrada Transexualitat infantil
A càrrec deCHRYSALLIS (Associació de familiars de menors Transsexuals)
AFA de l’escola Barrufet,
Dia: 5 d'abril de 2018
Hora: a les 19.00h
Lloc: a la biblioteca de l’escola Barrufet (Pge. Vapor Vell, 7) Barcelona
SEGUEIX INFORMAT AL NOSTRE WEB I XARXES SOCIALS