dimecres, 7 de març del 2018

Assemblea General de l'AMPA de l'Institut BVII


AMPA DE L'INSTITUT BADALONA VII


Benvolgudes famílies,

Fa pocs dies heu rebut la convocatòria de l'Assemblea per escollir la nova Junta, és important que feu un esforç per venir.

Com a mares, pares i tutors quan les nostres filles i els nostres fills passen a secundària pensem que és millor no trepitjar l'institut, perquè no volen. Està clar que pensen que ja són grans i no ens necessiten. Però la majoria coincidireu que no és cert, i que hem d'estar a sobre per tal d'orienta-los i ajudar-los. Quina millor manera de fer-ho que involucrar-nos participant a l'Ampa.

És cert que no és igual que a primària però és necessari estar a secundària. La dinàmica de secundària és diferent en part pel centre i una part de que sigui diferent és nostre com a famílies, perquè deixem deserta la participació. És normal que el centre acabi decidint sense comptar amb les famílies. S'han de canviar moltes coses a secundària però no es pot fer sense la participació de les famílies. Per tant si volem canvis i millorar la comunicació amb el centre heu de fer un esforç per participar.

Penseu que si no surt una junta i arribar a desaparèixer l'Ampa no hi haurà representació de les famílies. També el fet d'anar juntes les famílies fa una gran força de conjunt, perquè suma.

Les nostres filles i fills ens necessiten, l'educació no és només a casa i a l'institut dels profes, nosaltres som els que juguem el gran paper. Sobretot elles i ells són el futur, hem d'estar.

Com a mare que he participat des del primer moment que van començar la meva filla i el meu fill, a l'Ampa de primària i secundària, a més de Fampas Badalona i FaPaC, ha estat una experiència molt enriquidora.

No deixeu passar aquesta experiència, es fan grans i passa el moment.

Recordeu: dimecres 7 de març de 2018 a les 19:00h a l'aula 01
Us espero!!

Salut!!

Montse Conejo
Presidenta 
Ampa B7


----

AMPA Institut Badalona VII
Ausiàs Marc, 86. 08912 Badalona
Tel. 93 397 85 11
ampab7@gmail.com

Facebook de l'AMPA B7
Blog de l'AMPA B7
Web de l'Institut B7

El present document és confidencial. La informació continguda en el mateix va adreçada als destinataris indicats, i qualsevol ús de la mateixa per tercers pot ser il•legal. Si ha rebut aquest missatge per error, preguem ens ho comuniqui per correu electrònic o per telèfon al número indicat.
Abans d'imprimir aquest missatge, pensi si és realment necessari fer-ho.





Libre de virus. www.avast.com