dimecres, 21 de febrer del 2018

Fwd: elip 10



? ?
e-clip Butlletí d''Educació
10. 2a quinzena de febrer de 2018
La llibertat s'aprèn exercint-la.
Clara Campoamor


Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet
El dimecres 21 de febrer pel matí, es farà la 5a trobada de la Xarxa Escola Nova 21 (XEN21) de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet. En aquesta Trobada es treballarà especialment sobre la construcció participada de la Visió de cada centre i de les Espirals d'Indagació com a eina per a la transformació i millora educativa. A la XEN21 de BDN i SCdG hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l'Assumpció, Primavera, Salvador Espriu i Badalona
+INFO
Any Pompeu Fabra 2018
El dimecres 21 de febrer, a les 19 h, en el Teatre Zorrilla, es farà l'acte inaugural de l'Any Pompeu Fabra, que residí i va treballar com a filòleg i mestre a Badalona al larg de 27 anys .
+INFO
Concerts Pedagògics
El dijous 22 de febrer es farà el concert L'Herbari adreçat a l'alumnat de 4t, segon dels concerts pedagògics que el Conservatori Professional de Música de Badalona ha organitzat per a l'alumnat d'educació infantil i primària. Aquest es fa en el Teatre Principal, en dos passis a les 9.30 i a les 11h.

+INFO
Preinscripció P3 i 1r d'ESO
El dijous 22 de febrer, a les 18 h, en el Centre Cívic La Salut, es farà una xerrada informativa adreçada a les famílies sobre la preinscripció per a 1r d'ESO del curs 2018-19 i el dijous 1 de març, a les 17.30 h, en el mateix lloc una altra sobre la preinscripció per a P3.
Organitza: FAMPAS
Hi col·labora: Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i Inspecció del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

+INFO
Com volem que siguin els espais de joc?
Els nois i noies de les escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants ja disposen de la Guia per iniciar el seu treball en relació a la transformació dels espais de joc infantil de la ciutat. La podeu consultar en el blog del CIB: Documents. Espais de Joc.

+INFO
Badalona ciutat educadora
L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.

+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic

Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat