dimecres, 28 de febrer del 2018

Comunicació AMPA: Concentracions en defensa escola catalana: Dimecres 28 febrer, 18h


COMUNICACIÓ AMPA
27/02/2018
View this email in your browser
Demà dimecres, 28 de febrer de 2018, a les 18.00h,

Concentracions davant els ajuntaments de tot Catalunya per defensar l'escola catalana 
  • El món municipal ha expressat el seu ampli suport al model d'escola catalana, democràtica i cohesionadora.

Benvolguda AMPA,

La FaPaC, com a membre de la plataforma Somescola, fa una crida a totes les AMPA i famílies a participar en les concentracions que es faran demà dimecres 28 de febrer, a les 18.00h de la tarda davant els ajuntaments de tot Catalunya per defensar l'escola catalana. Serà un acte  conjunt, simbòlic i reivindicatiu davant els atacs que està patint la nostra escola, tant pel que fa al desenvolupament de valors democràtics com al seu model lingüístic. A més, també es mostrarà suport als docents i institucions que treballen perquè l'educació a Catalunya sigui un pilar fonamental del país.

Us animem a consultar i descarregar el Manifest: Per la consolidació, protecció i millora del model educatiu català que podeu llegir a les concentracions que feu a les vostres poblacions.

Aquesta iniciativa es presentarà demà al matí a Santa Coloma de Gramanet, en un acte on es farà públic el suport transversal de tot el món municipal al model d'escola catalana, que han aprovat unànimement les dues entitats municipalistes, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). A l'acte hi participaran també l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlon, entre d'altres. Tindrà lloc a l'Escola Rosselló-Pòrcel, un dels centres de Santa Coloma de Gramenet on va començar el model d'immersió lingüística a l'educació per garantir igualtat d'oportunitats per als infants i cohesió social.

Somescola som una plataforma formada per més de mig centenar d'entitats cíviques, culturals i de tot l'àmbit educatiu en suport a l'escola catalana i al seu model de cohesió social.

 
AMPA i famílies us esperem a les concentracions
arreu del territori
per fer visible el nostre suport a l'escola catalana
i al seu professorat

 
Copyright © 2018 FAPAC, All rights reserved.
Has rebut el SETMANARI DE LA FAPAC com a AMPA federada.

Our mailing address is:
FAPAC
Barcelona, NJ 08025
Spain

Add us to your address book