dimecres, 18 d’octubre del 2017

Comunicació AMPA: Convocatòria-invitació Assemblea General FAPAC / Dissabte 4 novembre 2017



COMUNICACIÓ AMPA
16/10/2017
View this email in your browser
40a Assemblea General Ordinària de la FAPAC "L'educació pública, prioritat de país"

Benvolguda AMPA/AFA,

Com ja sabeu el proper dissabte 4 de novembre celebrem a Molins de Rei l'Assemblea General Ordinària de la FaPaC, en la qual, com cada any, aprovarem els documents de la memòria, l'estat de comptes i el pla de treball d'aquest curs. Però també hi ha eleccions per escollir les persones que formaran part de la Junta General i qui liderarà l'entitat com a President o Presidenta.

Qualsevol de vosaltres us podeu presentar, bé presentant una candidatura o fent arribar a la FaPaC la vostra voluntat de presentar-vos com a vocal. Que no us faci por! En aquest Document de candidatura trobareu tot el necessari per presentar-vos-hi.

És una experiència molt enriquidora i gratificant. Tot allò que fem és per les nostres filles i fills. Les personetes que s'estan formant ara seran les grans persones del futur. No creieu que val la pena? L'únic requisit és tenir ganes i creure-s'ho. Podem canviar les polítiques educatives, millorar la participació, i aportar i compartir les experiències de les nostres AMPA/AFA.

Us animo a què hi participeu.

L'Assemblea és una oportunitat per treballar de manera conjunta per la millora de l'educació, amb propostes i aportacions de totes les AMPA, perquè tots som FaPaC.

Al nostre web hem publicat un Espai Assemblea General Molins de Rei 2017. Hi trobareu un apartat on publicarem, fins al dia 21 d'octubre, tota la documentació relacionada amb l'AGO a la qual hi podreu tenir accés exclusiu com a AMPA federada.
Per accedir-hi haureu de posar nom d'usuari: ago2017contrasenya: ago2017.
 

Per assistir a l'Assemblea us agrairem que empleneu el Formulari d'inscripció. Si teniu
cap dificultat o dubte us podeu posar en contacte amb la tècnica de la vostra seu territorial.

Ens veiem a l'Assemblea!

Montse Conejo
Presidenta de la FaPaC

 

Copyright © 2017 FAPAC, All rights reserved.
Has rebut el SETMANARI DE LA FAPAC com a AMPA federada.

Our mailing address is:


Libre de virus. www.avast.com