dimarts, 25 d’abril del 2017

Taller extraescolar d’estudi assistit ESO (2016-17) Dimecres i Dijous

Benvolgudes famílies,

Donada la bona acceptació de les classes d'estudi assistit que vàrem oferir fa uns dies, hem decidit obrir un altre grup d'aquesta activitat extraescolar.

L'horari d'aquest segon grup serà DIMECRES I DIJOUS DE 15:30 a 17:00. La data prevista d'inici és la primera setmana de maig.

Adjuntem el full d'inscripció que s'ha de presentar a l'oficina de l'AMPA si hi esteu interessats.


Estudi assistit 2016-17 2


Necessites ajuda per…
Fer els deures? Repassar algunes matèries?
Organitzar-te la feina? Preparar els exàmens?

Taller extraescolar d'estudi assistit ESO (curs 2016-17)

Les sessions d'estudi assistit aniran a càrrec de graduats universitaris.

Descripció de l'activitat: es tracta de sessions d'estudi assistit (no són "classes particulars"), això vol dir que els alumnes treballaran de manera autònoma en la realització dels seus deures, estudiaran per preparar exàmens, elaboraran treballs que els hagin encarregat els professors, etc. El treball dels alumnes estarà supervisat pel professor/a responsable de l'activitat que aclarirà els seus dubtes, els ajudarà a organitzar-se i els facilitarà el suport necessari.

Horari: Dimecres i dijous de 15:30 a 17:00. Es poden inscriure a un o als dos dies.

Preu de l'activitat: 25,0 € al mes si vénen els dos dies, o 12,50€ si només vénen a un. Les famílies hauran d'abonar per avançat l'import de cada mes durant la primera setmana del mes corresponent.

Places limitades: màxim 12 alumnes per grup.

Les famílies que hi estiguin interessades en inscriure el seu fill/a han de complimentar les dades següents i lliurar el resguard d'inscripció en el despatx de l'AMPA. Les famílies seran avisades per telèfon, confirmant la inscripció, i la data d'inici de les sessions.

Badalona, abril de 2017

Cordialment,

AMPA de l'Institut Badalona VII




Libre de virus. www.avast.com