dimecres, 5 d’abril del 2017

Taller extraescolar d’estudi assistit ESO (2016-17)

Necessites ajuda per…
Fer els deures? Repassar algunes matèries?
Organitzar-te la feina? Preparar els exàmens?

 Taller extraescolar d’estudi assistit ESO (curs 2016-17)

● Les sessions d’estudi assistit aniran a càrrec de graduats universitaris.

Descripció de l’activitat: es tracta de sessions d’estudi assistit (no són “classes particulars”), això vol dir que els alumnes treballaran de manera autònoma en la realització dels seus deures, estudiaran per preparar exàmens, elaboraran treballs que els hagin encarregat els professors, etc. El treball dels alumnes estarà supervisat pel professor/a responsable de l’activitat que aclarirà els seus dubtes, els ajudarà a organitzar-se i els facilitarà el suport necessari.

Horari: Dilluns i dimarts de 17:00h a 18:30h. Es poden inscriure a un o als dos dies.

Preu de l’activitat: 25,00€ al mes si vénen els dos dies o 12,50€ si només vénen a un. Les famílies hauran d’abonar per avançat l’import de cada mes durant la primera setmana del mes corresponent.

Places limitades: màxim 12 alumnes per grup.

Les famílies que hi estiguin interessades en inscriure el seu fill/a han de complimentar el resguard d’inscripció, i lliurar-lo al despatx de l'AMPA.  Les famílies seran avisades per telèfon de la data d’inici de les sessions.
El taller comença el dia 18 d'abril.

A causa del poc temps de resposta del que disposeu per apuntar als vostres fills i al fet de que la Setmana Santa no hi ha servei d'AMPA, preguem que les famílies interessades ens envieu un missatge a aquest correu amb el Nom i Cognoms de l'alumne, el curs, un número de telèfon i si vindran als dos dies o en cas de voler apuntar-se només a un, digueu a quin dels dos. Un cop comencin ja portaran el resguard.