dimarts, 19 de setembre del 2017

Xerrada: El salt a l'ESO. El pas de primària a secundària.

Benvolgudes famílies,

Des de L'AMPA de l'Institut Badalona VII us volem donar la benvinguda a un nou curs escolar que tot just ara comença.

Sou moltes les persones que passareu a formar part de la nostra comunitat educativa. El B7 som tots i totes i és per això que us encoratgem a participar de les activitats que us anirem proposant.

Comencem el curs amb una xerrada on ens explicaran tot allò que ens podem trobar quan els nostres fills i filles passen de primària a secundària i ens oferiran estratègies per gestionar les noves situacions. 

Recordeu que l'AMPA s'enriqueix amb les aportacions de totes les famílies. Com a associació, volem que la nostra veu sigui més representativa; com a pares i mares, treballem perquè la nostra participació contribueixi a garantir la qualitat de l'atenció educativa que reben els nostres fills i filles.

Per aquest motiu, si voleu col·laborar en el projecte de l'AMPA de manera més directa, us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a ampab7@gmail.com.
Us desitgem que tingueu un molt bon inici de curs i esperem veure'ns el proper dimecres 27 de setembre a les 19h a l'Institut.

Cordialment,

 Junta AMPA B7

PROGRAMA DE FORMACIÓ DE FAMÍLIES 
D'ESCOLES BRESSOL, EDUCACIÓ ESPECIAL, 
INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA 2017

Xerrada:

"El SALT a l'ESO".
El pas de la primària a la secundària.

Dia/hora:

dimecres 27 de setembre

Lloc: Institut  Badalona 7
(C/Ausiàs Marc, 86 )

Formador : EPDI
Benjamí Montenegro
Psicòleg

Organització: AMPA Institut Badalona 7
Inscripcions: ampab7@gmail.com